Actueel

Lees hier onze laatste updates. Updates op het gebied van ons merk, uit de fabriek en de nieuwste trends!

Uitgelicht

‘Posters die doen alsof ze enveloppen zijn.’

Green Side verzamelt oude (cultuur)posters uit de stad en wij maken hier enveloppen van. Een mooi duurzaam project! Extra mooi: een deel van de opbrengst gaat naar het Prins Bernard Cultuurfonds. Je shopt de enveloppen op de site van Green Side.

Portfolio

Langwerpig formaat envelop bedrukt

Langwerpig formaat envelop bedrukt

ING België | Door het speciale formaat van de envelop is de envelop eerst vooraf plano gedrukt en via een plankmes gestanst. Ook hebben we de envelop voorzien van een plakstrip op de klep. Deze klep bevindt zich aan de korte zijde van de envelop.

Voorbedrukte direct mail envelop

Voorbedrukte direct mail envelop

Whiskas België | Bij deze spoedopdracht hebben we ervoor gezorgd dat het hele proces van papier bedrukken, het venster stansen en de envelop verwerken tot een eindproduct binnen enkele dagen is doorlopen om het eindresultaat op tijd in België te leveren.

Gekleurde standaard envelop

Gekleurde standaard envelop

Deze simpele envelop is door ons voorzien van een mooie oranje gekleurde binnenkant. We hebben de envelop verwerkt en zijn achteraf door de klant bedrukt.

Voorbedrukte verwerkte vellen

Voorbedrukte verwerkte vellen

Ford | De vellen zijn bedrukt aangeleverd, waarna wij het venster op de juiste plaats hebben gestanst. Hierna zijn de vellen verder verwerkt.

Vrolijk gekleurde enveloppen

Vrolijk gekleurde enveloppen

Dit kleurrijke voorbeeld toont de veelzijdigheid in ontwerpen en mogelijkheden. We kunnen je helpen jullie wensen te vertalen naar een creatief product. Dit resulteert in oneindig veel mogelijkheden. In dit voorbeeld zie je dat ook de binnenzijde van de envelop naar wens kan worden bedrukt.

Maatwerk venster voor direct mailing envelop

Maatwerk venster voor direct mailing envelop

Vooral het venster aan de voorkant vroeg om ons bekende maatwerk. Wij hebben ook een venster aan de achterzijde van de envelop gestanst. Hierna zijn de vellen verwerkt tot dit eindresultaat waarmee de klant haar doelgroep zeer persoonlijk kan aanspreken.

Verschillende formaten huisstijl enveloppen

Verschillende formaten huisstijl enveloppen

Huys | We hebben deze enveloppen zowel machinaal als handmatig verwerkt. Ze zijn machinaal voorzien van de binnenvoering en naderhand handmatig voorzien van een plakstrip op de klep. De vellen papier zijn op een bijzonder manier verwerkt. Waar wij het papier meestal normaal stansen, hebben wij de vellen papier bij deze bewerkelijke enveloppen gedegeld.

Verwerkte voorbedrukte envelop

Verwerkte voorbedrukte envelop

Lotto | We hebben deze bedrukte vellen aangeleverd gekregen van de klant. Hierna hebben wij het venster op de juiste plaats gestanst en is de envelop in onze fabriek verwerkt.

Afwijkende venster envelop

Afwijkende venster envelop

We hebben voor deze envelop met een speciaal mes een afwijkende vorm gestanst voor het venster. De adresgegevens worden in de linker kolom handmatig geschreven. Dit is een wit bedrukt vlak en geen venster. De rechter kolom is wél een venster.

Perfecte venster maatwerk envelop

Perfecte venster maatwerk envelop

Blédina Danone | Met een maatwerk mes hebben we het ovale venster gestanst. Hierbij is speciaal gelet op de uitsnijding van de bolletjes. Vervolgens is met een ander mes het vierkante venster gestanst. Hierna is de envelop verwerkt.

Bijzondere venster envelop

Bijzondere venster envelop

Met een speciaal mes hebben wij het venster in de gewenste vorm gestanst. De klant speelt goed in op haar markt door per uiting of actie op een bepaalde manier op te vallen.

Wees welkom!

Ontdek de mogelijkheden in onze fabriek, spar met onze designers en verstuur de mooiste enveloppen in jullie stijl.